Uitvaart

Een uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis, die vaak in een roes beleefd wordt. Terwijl de wereld stil lijkt te staan door je verdriet, moet er ineens heel veel in korte tijd geregeld worden. Is de begrafenis of crematie eenmaal achter de rug, dan hebben veel mensen behoefte terug te gaan naar de dag waarop deze plaatsvond; wie waren er eigenlijk allemaal om afscheid te nemen en hoe zag hun dag eruit? 

Beelden zeggen vaak alles. Beelden laten de liefde zien, de liefde er is voor de overledene maar ook de liefde tussen de nabestaanden. 

Een uitvaart reportage is niet het eerste waar aan wordt gedacht bij het regelen van een uitvaart. Maar wel het enige tastbare wat overblijft na deze dag. Herinneringen vervagen maar foto’s houden de herinnering levend.

Eye-Flash fotografie zal een waardige fotoreportage, met foto’s van bijvoorbeeld de kist, de bloemen, de genodigden, de rouwstoet en de ceremonie voor u vastleggen. Zo kunt u deze dag herbeleven wanneer u dat wilt.

Neem gerust contact op als u een uitvaartreportage overweegt.

Wanneer ik u van dienst mag zijn met een fotoreportage van een uitvaart, spreken we eerst af voor een kennismakingsgesprek en om een zo goed mogelijk beeld te vormen van de overledene en de situatie. Daarnaast bespreken we de praktische gang van zaken en uw wensen;

wat moet er in beeld en wat zeker niet.

Prijs:

 

Uitvaart Basis

 

-incl. kennismakingsgesprek om u wensen te bespreken

-incl. reiskosten binnen Spijkenisse (buiten Spijkenisse 0,35 p/km)

-excl parkeerkosten

-Alle digitale foto’s in kleur en zwart wit (hoge resolutie)

-Reportage van 2 uur

 EUR 250,00

 

Uitvaart deluxe

 

-incl. kennismakingsgesprek om u wensen te bespreken

-incl. reiskosten binnen Spijkenisse (buiten Spijkenisse 0,35 p/km)

-excl parkeerkosten

-Alle digitale foto’s in kleur en zwart wit (hoge resolutie)

-Reportage van 4 uur

 EUR 395,00

© 2019  Eye-Flash Fotografie. www.eye-flash.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon